Recensies
 1. Fleur schreef:

  Super blij met Rosita, wist niet meer wat ik moest doen, nadat ik 2x van me 4jaar jonge Tinker Saffier was afgevallen. Rosita gevraagd te komen.
  Durfde niet meer op mijn paard, we begrepen elkaar niet. Rosita begreep Saffier wel, ik vroeg veel te veel van hem. We zijn weer samen van voor af aan begonnen met de basis. We zijn inmiddels een half jaar verder en het gaat SUPER met ons. Samen met Saffier ben ik nu een team. We rijden nu zelfs samen door de bossen. Dit allemaal door Rosita haar hulp. Vind haar heel rustig met uitleggen en duidelijk en kijkt echt naar jou en je paard, wat hebben jullie nodig en wat willen jullie berijken. Heb een handicap aan mijn arm, deze kan ik niet altijd goed gebruiken, Rosita stapt dan zelf op Saffier om hem te rijden, vind ik zo fijn. Soms krijg ik iets niet duidelijk aan Saffier en dan stapt ze er ook op om het aan hem uit te leggen. Ben super blij met haar! Bedankt!

 2. Brenda schreef:

  Heerlijke, ongedwongen lessen bij Rosita! Ze past zich naar mijn gevoel feilloos aan aan het niveau van de ruiter en paard. Vol respect voor zowel mn pony als mij, geeft ze ons de handvatten om verder te komen. Ik vind het superprettig zo! Ongemerkt heeft ze me stiekum al harstikke vooruit geholpen in een zeer korte tijd. De tips en trucs worden duidelijk uitgelegd.
  Ook zonder wedstrijdambities ben je duidelijk een welkome klant en dat vind erg prettig! Wie weet krijg je me nog wel eens zo gek Rosita, om een wedstrijdje te doen haha!

 3. Ada schreef:

  Ik heb nu enkele maanden les van Rosita. Voor het eerst (na meerdere instructrices te hebben gehad) heb ik het gevoel dat ik zinvol bezig ben en leer ik begrijpen waarom iets goed of minder goed gaat.
  Rosita kan je stapsgewijs en in een logische volgorde een goede basis geven waardoor er tijd overblijft voor verdieping. Heel knap om zo les te kunnen geven. Ik zou iedereen Rosita van harte aanbevelen. Ik blijf in elk geval lekker doorgaan!

 4. richelle schreef:

  Rosita geeft fijn les! Het is leerzaam en leuk. Af en toe het serieuze van onze groep eraf en dan doen we weer eens iets heel anders. Ik heb nu een jaar les bij haar en kan geen negatief woordje zeggen!
  Ik heb al zoveel geleerd en ben daar blij om 🙂

 5. Femke van Roon schreef:

  Rosita is een goede instructrice! Ze geeft je veel zelfvertrouwen en weet wat er nodig is om stapje voor stapje vooruit te gaan! Ze motiveert om lekker te blijven rijden en dingen te oefenen!! Ben heel blij met haar!!

 6. Agatha finke schreef:

  Rosita geeft nu al een tijdje les aan mijn verzorgster met mijn paard. Zie dat ze heel erg vooruit zijn gegaan en nog veel voortgang boeken. Over alles zeer tevreden en zou het super leuk vinden en leerzaam om ook een keer zelf les mee mogen maken 🙂

 7. Suze schreef:

  Ik krijg nu ongeveer een jaar les van Rosita, en WOW wat is er veel veranderd. Ik heb eerst heel vaak op m’n lievelings pony Bolero gereden, en een doel behaald wat ik eigenlijk nooit had durven dromen, het nageven en blijven nageven, dat was echt een moment dat ik dacht WOW! Ik rijd nu op een andere pony, Bouncer, wat ook steeds beter gaat!
  Om een lang verhaal kort te maken, ik ben super blij met de lessen, en leer elke keer weer meer!
  Waar ik eerst dacht oh neee denk ik nu ik ga ervoor! Ik ben superblij met je lessen!!!

 8. Serena Heijdra schreef:

  Rosita geeft mij nu sinds een half jaar les. Ik ben heel erg tevreden over haar manier van les geven. De basis begint voor Rosita bij ontspanning en vertrouwen, dit heeft zo’n goede invloed op mij en vooral mijn paard gehad. Mijn paard en ik begrijpen elkaar beter dankzij Rosita en we zijn met sprongen voor uit gegaan.
  Ik zeg het wel eens vaker tegen Rosita,: Ik hoop dat je mij nog heel lang les wilt blijven geven!
  Binnenkort gaan wij wedstrijden starten en ook dan zal Rosita mee gaan om ons te ondersteunen.
  kortom.. een lieve meid die verstand heeft van paarden en mensen en hun gedrag.

 9. Yvonne van Wingerden schreef:

  Ik heb sinds 4 maanden les van Rosita en ben daar bijzonder blij mee. We zijn met sprongen vooruit gegaan en kunnen nu veel gerichter trainen. Mijn paard en ik begrijpen elkaar steeds beter. Weinig miscommunicatie meer. Rosita kan goed uitleggen waarom ik iets moet doen of juist laten. Ze is consequent, grappig soms en gewoon aardig. Ben echt blij dat ik haar gevonden heb.

 10. Nienke schreef:

  Rosita geeft echt geweldig les! Ik heb nu een keer een klein lesje van haar gehad en bij een vriendin haar kes gekeken en we kunnen gelijk weer vooruit!! Zeker een aanrader!

 11. Rosa schreef:

  Als tevreden les klant laat ook ik graag een goede referentie voor Rosita achter:

  Rosita is een vrolijke, gemotiveerde en kundige instructrice. Samen met de ruiter werkt zij naar een bepaald doel toe, op een manier die bij zowel het paard als bij de ruiter past. Daarnaast is Rosita consequent en geduldig, wat zeer belangrijk is bij het trainen van paarden en ruiters.

  Ik ben super tevreden over de lessen, dus bent u op zoek naar een leuke, bekwame en gemotiveerde instructrice, dan raad ik u zeker Rosita aan.

 12. Astrid Zimmerman schreef:

  Doordat mijn vorige pony iedere keer tijdens het rijden met mij als een ongeleid projectiel door de bak heen spoot, durfde ik mij op mijn nieuw gekochte paardje niet te ontspannen en zat ik eigenlijk mezelf maar ook mijn viervoeter in de weg.
  Rosita heeft mij in een paar lessen tijd van mijn angst af geholpen zodat ik nu weer vol vertrouwen in het zadel zit. Dankzij haar enthousiasme en geduld, maar ook door haar duidelijke uitleg van het “waarom”, gaan we iedere keer een stapje vooruit. Het allerbelangrijkste vind ik echter dat we (ruiter en paard) nu op een ontspannen manier een team aan het vormen zijn met wederzijds vertrouwen en respect voor elkaar.

  Voor goede, geduldige en heldere instructie zou ik zeker Rosita aanbevelen.

 13. Fabiënne schreef:

  Rosita geeft mij nu al een tijdje les en sindsdien zijn mijn paard en ik met sprongen vooruit gegaan. Heb bepaalde dingen overwonnen met paardrijden en steeds meer vertrouwen gekregen in mijn paard dankzij Rosita. Ik leer nog steeds elke les weer dingen bij. Rosita is een hele fijne instructrice en ik ben blij dat ik van haar les krijg!

 14. Marilyn schreef:

  Rosita heeft deze zomer 2 paarden bij ons zadelmak gemaakt. Beide paarden waren 3 jaar oud met een zeer verschillend karakter. Rosita heeft dit netjes , met veel geduld tot een net einde gebracht. Ik wens haar heel veel succes voor nu en in de toekomst ! Aan haar paarden hart zal het zeker niet liggen !

 15. Lisa schreef:

  Rosita geeft heel goed les, ze is duidelijk en heeft veel geduld. Elke keer zien we op wedstrijden en bij de lessen mijn pony weer vooruit gaan. Dus ik ben heel blij met de lessen en de wedstrijdbegeleiding.

 16. Evelien schreef:

  Sinds ik bij Rosita les, ben ik enorm vooruit gegaan zonder dat mijn doel, plezier met mijn paard, uit het oog word verloren.
  Rijtechnisch gaan we goed vooruit en mijn Tinker snapt steeds beter wat ik van hem wil. Wij zijn elkaar op een andere manier aan het leren kennen. Ik ben dankzij Rosita veel consequenter en duidelijker.
  Rosita bied maatwerk aan in haar lessen en stapt ook op mijn paard om te laten zien wat zij bedoelt en te voelen waar ik tegen aan loop,
  Door haar deskundigheid, geduld en passie rij ik met veel meer plezier buiten en gaan we zelf binnenkort wedstrijden starten onder Rosita’s wedstrijdbegeleiding.

 17. anouk schreef:

  Mooie site! Heb nu ruim een jaar les van rosita echt heel veel geleerd&zijn met sprongen voor uit gegaan! Hoop nog lang les van je te hebben.

 18. linda van der meer schreef:

  op dit moment is rosita mijn friese merrie van zes jaar oud aan het zadelmak maken,
  en het gaat super goed veel geduld en goede samenwerking tussen mens en dier.

 19. Rosita heeft deze zomer onze Kick, een driejarige Friese hengst zadelmak gemaakt, Kicke bleek fris en snel te kunnen zijn.
  Als Rosita aan het werk is, zie ik motivatie, passie en deskundigheid, ze heeft zeer veel geduld en en is stipt.
  Voor onze Kicke bleek vooral geduld een goede eigenschap. Rosita kan het karakter goed inschatten en past haar plan aan op het paard, maatwerk dus. Daarbij begeleid ze de amazone die hem nu verder rijdt en doet dit op dezelfde gedreven wijze.
  Rosita bleek een gouden keuze.Namens Kick bedankt, en hoop dat deze “basis”voor de rest van zijn leven bij blijft.

 20. Cindy Valk schreef:

  Rosita is een betrouwbare, kundige en vrolijke meid! Ik wens haar han ook veel succes!

 21. Bianca schreef:

  Onze dochter leert ontzettend veel van je.
  En ben ook heel blij met je wedstrijdbegeleiding.
  Mooie website